Prachtige penthouse met groot terras, zalige slaapkamer met luxebadkamer en suite én een tweede volledige slaapruimte !

€ 945

Deze prachtige penthouse is gelegen in een kleinschalige residentie in een rustige buurt met alle winkels, De Gavers en toegangswegen vlakbij !

U beschikt er over de volledige verdieping  ! De inkomhall beschikt over een gastentoilet en ruimte voor de vestiaire.  Eenmaal binnen geniet  U van een ruime living met voldoende ruimte voor een heuse salon en grote eettafel.  Dit alles sluit naadloos aan op het grote zonovergoten terras !

In de leefkeuken kan U nogmaals een eettafel plaatsen en wordt het zeer leuk koken dankzij de vele ingebouwde toestellen en kasten voor optimaal  comfort.
Bij de keuken hoort ook een ruime wasplaats met mogelijkheid voor plaatsen wasmachine, droogkast, extra voorraad, strijkplank etc.

De eerste slaapkamer ligt eveneens op deze zelfde verdieping met aansluitend een prachtige volledig ingerichte badkamer met inbouwkasten, toilet, ruime inloopdouche, lavabomeubel zodat U zorgeloos kan genieten van alle comfort !   In de slaapkamer staat ook een grote inbouwkast, zodat U alle kledij makkelijk kan opbergen !

Tenslotte is er op de bovenliggende verdieping nog een volledige slaap- of hobbyruimte ter beschikking ! 

De wagen kan U makkelijk parkeren achter het gebouw met extra inkom achteraan en bijhorende fietsenstalling !

Bel 056/520.780 of mail info@immoyes.be 

Technische info

 • Grondopp.
  130m2
 • Slaapkamers
  3
 • EPC
  65 kWh/m2
 • Referentienr.
  IA0022

Ligging pand

Andere panden

Laten we vrijblijvend kennis maken

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×