Alleenstaande woning op mooi perceel van 780m2 te Stasegem

€ 295.000

Deze alleenstaande woning met zonnige en grote tuin is ideaal gelegen te Stasegem !

Kan als bungalow gebruikt worden dankzij het feit dat 2 van de 3 slaapkamers zich op het gelijksvloers bevinden, net zoals de badkamer en uiteraard living en keuken.
Op de zolderverdieping is een derde ingerichte slaapkamer en heeft U nog ruime mogelijkheden tot het creëeren van extra slaapkamers !

De woning is netjes onderhouden en beschikt over een gezellige living met mogelijkheid tot open haard of cassette !

In de woning werd het dak volledig vernieuwd, geïsoleerd en van nieuw onderdak voorzien in 2018, alle ramen vernieuwd in 2011 en voorzien van rolluiken, condensatieketel op gas vernieuwd in 2008 !  Ook de electriciteit is volledig conform !   Daardoor beschikt U over een goede basis om de woning verder te verjongen naar inrichting toe !

Keuken is functioneel en beschikt over bijhorende kelderberging.  Badkamer is voorzien van ligbad, lavabomeubel met naastliggend het apart toilet.

Op de betonnen bovenverdieping beschikt U over een ingerichte slaapkamer en nog heel wat ruimte om deze zolder te benutten !

De zalige zonnige tuin omvat diverse praktische bergingen, evenals een ruime oprit naar het einde van de tuin waar tevens een carport werd geplaatst !µ

Mail info@immoyes.be of bel 056/520.780 voor een afspraak !

www.immoyes.be 

Technische info

 • Grondopp.
  780m2
 • Bewoonbare opp.
  180m2
 • Slaapkamers
  3
 • Bouwjaar
  1963
 • EPC
  279 kWh/m2
 • Referentienr.
  IB0014

Ligging pand

Attesten

Andere panden

Laten we vrijblijvend kennis maken

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×