Doorzonappartement ! 102m2 bewoonbaar + 15,5m2 terrassen !

€ 285.011

Een nieuwbouwappartement met afwerking van de bovenste plank én toch genieten van het voorkeurtarief van 6% BTW ... YES !

Bovendien is dit een echt door-zon-appartement !

Hier geniet U iedere dag van het ochtendgloren tot de avondstond !

Dit zalige appartement is gelegen aan de rand van de Leieboorden, vlakbij het centrum van Kortrijk en met zeer makkelijke bereikbaarheid !

Deze residentie biedt U het beste van 2 werelden, vooraan kan U het typische stadsleven aanschouwen en achteraan ontspant U in de totale rust van een zonnig terras !

Het concept van deze residentie zorgt er trouwens voor dat U zorgeloos en gelijkslvoers kan binnenrijden in uw garage, geen zorgen met ondergrondse nauwe parkeertoegangen !

De afwerking van dit appartement is er om ù tegen te zeggen ... prachtig parket, Dovy kwaliteitskeuken, Vanmarcke badkamer, verzonken aluminium ramen van Reynaers, overal vloerverwarming, supergeïsoleerd, zowel naar warmte toe als naar geluid !! Uiterst degelijke constructie van Eribo met een prachtige architectuur naar de hand van de creatieve Kortrijkse achitect Steven Vandenborre en een feel good inrichting van interieurstyliste Kaat Reyntjens !

Dit appartement is het modelappartement en is dus INSTAPKLAAR, afgewerkt met prachtige gordijnen op maat, verlichting, geschilderd ... alle kosten (ook notaris en btw) inbegrepen ... 315.766 euro ! (Mogelijkheid tot aankoop comfortabele garagebox in het gebouw prijs all in 28.055 euro). Tevens beschikt U over een gemeenschappelijke en afgesloten en ruime fietsenberging in het gebouw !

Bel 056/520.780 of mail naar info@immoyes.be en we spreken af voor de ontdekking van deze unieke stadsparel ! Tot binnenkort !

Technische info

 • Bewoonbare opp.
  102m2
 • Slaapkamers
  2
 • Bouwjaar
  2019
 • EPC
  45 kWh/m2
 • Referentienr.
  spir1778

Ligging pand

Attesten

Andere panden

Laten we vrijblijvend kennis maken

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×