Over ons

Moena LANGENRAEDT en Immo YES !

Moena LANGENRAEDT groeide op in een zelfstandig gezin waar haar ouders een groothandel in tabakswaren runden te Kortrijk.

De dynamiek en gedrevenheid kreeg ze met de paplepel mee en na een paar jaren meedraaien in de bedrijvensector en als centrummanager, besliste zij om op eigen kracht verder te gaan, Immo YES ! was geboren. Haar BIV nummer behaalde Moena in 2001 en sinds 2009 is zij op haar eigen enthousiaste en oprechte manier vastgoed gaan verkopen! 

Mond-aan-mond reclame is daarbij de sleutel van haar succes!

Een rechttoe rechtaan gesprek met haar eigenaars en kopers zodoende een degelijke en integere vertrouwensbasis uit te bouwen!
 
Intussen ontdekte Moena LANGENRAEDT ook de prachtige streek vanaf Celles in ‘la Wallonie Picarde’ en verkocht er een aantal projecten, gaande van een project in een oud kloostergebouw (waarin zij intussen haar eigen tweede kantoor vestigde) tot een volledige nieuwbouwverkaveling, evenals prachtige landelijke woning (in de Ardennen) of een landelijke woning te Anseroeuil, een villa te Doornik, een handelspand te Frasnes – Les – Anvaing. 

Vertrouw … en Yes! We lead you home!

Laten we vrijblijvend kennis maken

of contacteer Moena Langenraedt:

056 520 780 of info@immoyes.be

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×